Despre FLC

Franciza Educationala FLC - Centrul de Limbi Straine pentru Copii

Descriere Franciza FLC

Franciza FLC – Centrul de Limbi Straine pentru copii este prima franciza educationala 100% cu capital romanesc unde oferim training, suport si mentorat pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5-13 ani din Romania in scopul asimilarii cunostintelor de comunicare si scriere in Limba Engleza, Limba Germana si Limba Franceza. Suntem mandri ca avem un sistem complet pornind de la promovare, clienti, centre si ajungand pana la desfasurarea cursurilor, metode de predare, dezvoltarea lectiilor si materialelor proprii de studiu. Nu in ultimul rand colaborarea cu parintii si acordarea unui feedback constant privind evolutia copiilor este prioritate pentru noi.

Timp de 7 ani am desfasurat cursuri in 6 Judete ale Romaniei (Judetul Iasi, judetul Botosani, Judetul Suceava, Judetul Neamt, judetul Vaslui, Judetul Bacau), avand o echipa de peste 29 de lectori in 40 de centre. Incepand cu anul 2018 am deschis usile primului Centru de Limbi Straine FLC in Regatul Unit al Marii Britanii in Londra in zona metropolitane si am decis sa gandim macro. Astfel am creat Franciza FLC.

Testul timpului

Suntem prima franciza educationala deschisa aflata pe piata romaneasca incepand din anul 2011. De peste 7 ani am ajuns in 30 de orase, dezvoltand impreuna cel mai mare sistem adaptat nevoilor prezente ale societatilor europene moderne si cerintelor parintilor. Am cursat peste 7.000 de juniori si am fost alesi de 3.000 de familii anual sa le educam copii, lucru de care suntem mandri si recunoscatori. Suntem siguri ca am trecut testul timpului oferind servicii calitative constant intr-o forma nestandardizata adpatate pe nevoile cursantului. Urmarim evolutia continua a echipei FLC, a sistemului si ne imbunatatim permanent.

Testul calitatii

Verificarea cea mai sincera a calitatii cursurilor FLC sunt feedback-urile constante oferite de parintii cursantilor nostri, care ne multumesc si ne prezinta intr-o lumina pozitiva dezvoltarea incredibila in comunicare a copiilor. Prin aceasta metoda ne autoevaluam cel mai bine. In prezent ne mandrim cu juniorii care ne trec pragul si scapa de tracul comunicarii verbale intr-o limba straina. Verificarea cea mai corecta este atunci cand acestia sunt pusi in situatia de a comunica in Limba Engleza, Limba Germana sau Limba Franceza in diferitele ocazii, in vacanta sau la scoala, descurcandu-se foarte bine atat in exprimare cat si in a intelege, a comunica sau a scrie.

 

Comments are closed.

Facebook